Strömson Bygg & Design

Strömson, Designteamet

Designteamet

Ett vackert rum börjar alltid med dig och dina önskemål. Därför utgår vi från dina behov för att du ska få en plats att trivas i och njuta av. Vi inreder allt från enstaka rum till hela hus eller arbetsplatser, alltid med fokus på att kombinera rätt inredning till rätt kund i den rätta omgivningen.

Strömson Byggteam

Byggteamet

Det ska kännas enkelt att renovera eller bygga, därför guidar vårt glada team er genom hela byggprocessen. Vi hjälper privatpersoner, företag och fastighetsägare med allt från tillbyggnader till badrumsrenovering, på ett tryggt och säkert vis. Alltid med toppresultat och enligt schemat.

Samarbetspartners

Chateau Ott

Château Ott

Med inspiration hämtat från Europas sydligare breddgrader står Château Ott för en kontinental mix inom inredning- och designvärlden. De jobbar såväl med etablerade varumärken som med uppstickare och enstaka intressanta konstnärer.

Besök Butiken:

Göteborgsvägen 54
Sävedalen

 

chateauott.se

Några av våra senaste projekt

Coronet Business Lounge

Coronet Business Lounge

Vårt uppdrag var att skapa en lounge/mötesplats som kändes modern, ombonad och mysig. På samma yta skulle man kunna äta sin lunch, ha ett kundmöte med en kaffe och sitta och titta på sport tillsammans.

Loading blog posts...